Wedstrijd voor Scholen: ‘Ook jij bent een Topverkoper!’

 

Wie wint de wedstrijd van Topverkoper in 20 weken?

Topverkoper in 20 weken is een boek dat leest als een trein. Ine Van Hofstraeten houdt niet van moeilijke concepten. Leren moet snel gaan. En makkelijk. Geen moeilijke woorden. Je moet het snappen anders pas je het toch niet toe. Waarom iets 8412ine geen uitsnedemoeilijk uitleggen als het ook makkelijk kan?!

Topverkoper in 20 weken is er voor de leerlingen. Om hen het leven makkelijker te maken. Om ervoor te zorgen dat zij hun doelen snel bereiken. Niet via een omweg. Maar recht op hun doel af.

Na haar studies van Industrieel Ingenieur Chemie stapte Ine  in Sales. Zonder enige verkoopervaring leerde ze, met vallen en opstaan en door het volgen van verschillende opleidingen, hoe ze een bedrijf succesvol kon maken. Op acht jaar tijd bouwde ze een bedrijf van nul op tot een business met een omzet van anderhalf miljoen euro. Ze leerde dat je alles kon leren, ook al heb je er niet voor gestudeerd.

 

5 redenen waarom Topverkoper in 20 weken interessant is voor jouw school en voor de leerlingen:

  • Het boek vertelt op een vlotte manier hoe een leerling, als (bijna) schoolverlater, elke job kan krijgen die hij of zij wilt.
  • Hoe de leerling een Mindset van een Topverkoper kan ontwikkelen.
  • Hoe hij het beste omgaat met mensen die lastig doen.
  • Vertelt hoe de SELL®- methode kan helpen hun studies moeiteloos af te ronden.
  • Hoe ze alles kunnen bereiken wat ze willen!

 

Wat valt er te winnen?3D-Cover

  • 5 gesigneerde exemplaren van Topverkoper in 20 weken!
  • Dé hoofdprijs voor 2 winnaars: Ine Van Hofstraeten geeft één uur les over het boek Topverkoper in 20 weken. Achteraf kunnen de leerlingen vragen stellen.

 

Hoe maak jij kans?

Schrijf je hieronder in & Vertel waarom jij de wedstrijd wilt winnen!


 

De actie loopt tot 15/04/2014 middernacht. Je mag zoveel deelnemen als je wilt. Per email-adres kan je maximaal  één keer deelnemen. De winnaars worden per email en telefoon bekend gemaakt op 01/05/2014.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes