Onweerstaanbaar Aanbod

Veel ondernemers en verkopers denken dat als je maar hard genoeg roept, de klant uiteindelijk van jou zal kopen. Dat als je maar hard genoeg werkt je succesvol zal zijn. Maar veel ondernemingen falen. En zij die overleven werken dag en nacht om hun kop boven water te houden.

Dat betekent dat jij iets moet doen dat niemand anders doet. Er is een systeem waardoor jij succesvol kunt worden. Als je maar de juiste kennis hebt, de juiste partners en het juiste plan.

Ben jij overwerkt en onderbetaald en verdien je iets beter? Ik heb de Training Sales Secrets ontwikkeld om jou te leren wat je nodig hebt om succesvol te worden met jouw business! Door de inzichten in de cursus toe te passen zal jouw klant niet meer moeilijk doen over prijs. Je zal je niet moeten verantwoorden waarom je duurder bent. Je krijgt een helder verhaal dat voor zich spreekt.

Wil je meer bereiken door minder te werken? Dan ben je op de juiste plaats!

Tijdens de training zal je merken dat verkopen niet om jou draait. Het gaat erom het leven van jouw klant te verbeteren. Daardoor verbetert jouw leven. Iedereen verkoopt continu. Alleen zijn we ons er vaak niet bewust van. Wat je dag in dag uit op de automatische piloot doet moet je doorzetten in je business.

Wil jij ondernemen met passie én succesvol zijn? Wil jij meer vrije tijd en de financiële middelen om ook echt van je leven te genieten?

Dan is er Sales Secrets…

Woensdag 9 november 2016 – België  Meld_je_nu_aan_blue

 

 

Bekijk hier een voorproefje…

 

Waarom wil ik jou helpen?

Ik ben al tien jaar met Sales bezig en ik weet hoe moeilijk het is. Ook ik startte met nul Sales ervaring. Een bedrijf van nul opbouwen tot een omzet van 1,5 miljoen euro ging niet over rozen. Ik heb dus in jouw schoenen gestaan.

  —————-

Mijn visie:

“I believe that the world deserves to know you and your passion. If you follow your passion, you can make a difference.”

“I believe that everyone can sell. You might forgot how to do it but if you have a passion and you get the tools, you will succeed!”

 

Mijn missie:

“I want to help 1000 entrepreneurs to get their passion out.”

 —————-

Wat heb ik bedacht om jou te helpen?

Er zijn tal van sales trainingen op de markt maar ik doe niet wat zij doen. Zij leren een tactiek maar ik leer hoe je moet denken. Nadenken waarom en hoe je iets doet brengt je zoveel verder. Ik heb niet alleen succes gekend maar ook tegenslagen. Ik weet ook wat je niet moet doen en ook dat vertel ik jou tijdens Sales Secrets.

UNIEK AANBOD!
Allemaal leuk en aardig, maar wat kost het nu en wat is het aanbod?

Super-aanbod: Sales Secrets!
Hoeveel is het jou waard? Weten hoe je ervoor kan zorgen dat klanten met jou in zee willen? Eindelijk te weten komen hoe jij met passie kan ondernemen maar er OOK van kunnen leven….Eindelijk een verschil kunnen maken in het leven van anderen EN in dat van jezelf!

De waarde van deze training is letterlijk duizenden euro’s in tijd en geld, het scheelt je TIJD en het brengt vaart in je business.

Maar wees gerust… ik ga je geen duizenden euro´s aanrekenen.


Lees hier wat anderen zeggen over de trainingen:

Chakib Ben Marzouk, eigenaar Entrance Services

“Een startende verkoper weet niet waarnaartoe of hoe hij moet chakib ben marzoukverkopen. Ine luistert naar de problemen en geeft tal van tips. Haar boek Topverkoper in 20 weken is een zeer goed hulpmiddel op zich. Maar voor al degenen die met vragen zitten en er geen antwoorden op vinden, is de training zeker een aanbeveling.”

 

Esther Molenaar, schrijfcoach

“Met een heldere uitleg gaat Van Hofstraeten je eigen demonen over esther molenaarverkopen te lijf. Zelf hou ik niet van verkopen. Ik moet dan altijd denken aan die opdringerige types die je iets door je strot proberen te duwen. Al je eigen ideeën over verkopen pakt ze aan en ze laat je zien dat het allemaal anders is en dat je eigen mindset de oorzaak is van hoe jij tegen verkopen aankijkt en verkopen aanpakt. Een aanrader wanneer je zelf wil verkopen, zonder als verkoper gezien te worden.”

 

Jacqueline Moleman, eigenaar van Huis en Lease, Exceed Expectations and Negotiation4Women

“Mijn ervaring met verkopers is dat ze er nogal mystiek over doen hoe jacqueline moleman‘moeilijk’ hun klant is. (Terwijl ik mezelf als klant nooit moeilijk vond.) Ine van Hofstraeten heeft het vak Verkoop ontdaan van mysterie waardoor het als dagelijkse vaardigheid toegankelijk geworden is voor iedereen. Ik zou haar willen aanraden aan iedereen die het ‘verkopen’ ziet als het lastigste onderdeel van het succesvol maken van zijn of haar bedrijf.”

 

SPECIAAL voor jou heb ik een UNIEK AANBOD!

JOUW SPECIALE DEAL: € 59,00

Ja, je leest het goed. Dat is bijna GRATIS.

De waarde van deze training is letterlijk duizenden euro’s in tijd en geld, het scheelt je TIJD en het brengt vaart in je business.

 

BESLIS NU!

Woensdag 9 november 2016 – België  Meld_je_nu_aan_blue

 

 

 

Wil je persoonlijk begeleid worden om jouw Sales Skills te verbeteren? JOUW UNIEKE AANBOD! Klik hier.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes