Referenties

 

Ad Van Buel
Management trainer in Eindhoven

ad van buel

“Ine Van Hofstraeten komt uit de praktijk en heeft werkelijk verkoopresultaat behaald. De training wordt gegeven door iemand die snel en enthousiast is. Ook is ze begaan en betrokken bij elke deelnemer. Tijdens de training was er een open sfeer waar ik me echt welkom voelde.”

Michiel Cobben
Auteur van De Gunfactor

michiel cobben

 

 

 

“Ine van Hofstraeten weet precies aan te geven waar het in verkoop om draait. Universele waarheden en daarom toepasbaar in alle branches, zowel Business to Business als Business to Consumer. Haar adviezen zijn helder geformuleerd en dusdanig inspirerend dat je regelmatig de neiging krijgt om er direct mee aan de slag te gaan.”

Jos Burgers
Bestsellerauteur van Gek op Gaten, Hondenbrokken, Geef nooit korting

jos burgers

 

 

 

“Beginnende en gearriveerde verkopers doen er verstandig aan tijd uit te trekken voor haar boodschap. Dit boek is met passie geschreven, zeer vlot leesbaar en buitengewoon compleet. De kracht zit ’m in de eenvoud, al is niets moeilijker dan ingewikkelde zaken simpel maken.”

Péron Van Stralen
Auteur van Maatschappelijk Verantwoord Opgelicht

peron van stralen

 

 

 

“Ine neemt je mee aan de hand van een bewustwordingsproces om je te laten zien dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn om te verkopen. Verkopen is adviseren en leren van je doelgroep. Als je goed zorgt voor jezelf, leert van je klanten en relaties,dan groei je vrijwel automatisch. Het verkopen groeit met je mee. Het woord verkopen krijgt een positieve betekenis. Een must voor iedereen.”

Kirsten Cornelissen
Schrijfster en ondernemer

kirsten cornelissen

 

 

 

“Ondanks dat ik geen professioneel verkoper ben of plannen heb om dat in de nabije toekomst te worden, heb ik de nodige inspiratie opgedaan. Goed verkopen vraagt in de basis namelijk om het verbeteren van je communicatieve vaardigheden, niet om standaard tips en trucs die je op elke situatie kunt toepassen. Ine vertelt hoe je je communicatie kunt verbeteren door je inlevingsvermogen in anderen te vergroten en te focussen op hoe jij goed voorbereid en vol zelfvertrouwen voor de dag kunt komen. Ine vertelt dat we allemaal verkopers zijn, vaak zelfs zonder dat we dat in de gaten hebben. Al is het maar van onszelf. Dit doen we zakelijk (in elk beroep heb je een streepje voor als je jezelf, je product of dienst op een vriendelijke doch krachtige manier onder de aandacht weet te brengen) én privé.

Esther Molenaar
Schrijfcoach

esther molenaar

 

 

 

“Met een heldere uitleg gaat Van Hofstraeten je eigen demonen over verkopen te lijf. Zelf hou ik niet van verkopen. Ik moet dan altijd denken aan die opdringerige types die je iets door je strot proberen te duwen. Vooral iets wat jij niet wilt. Al je eigen ideeën over verkopen pakt ze aan en ze laat je zien dat het allemaal anders is en dat je eigen mindset de oorzaak is van hoe jij tegen verkopen aankijkt en verkopen aanpakt. Zeker een aanrader wanneer je zelf wil verkopen, zonder als verkoper gezien te worden.”

Ben Marzouk
Eigenaar van Entrance Services

chakib ben marzouk

“Een startende verkoper weet niet waarnaartoe of hoe hij moet verkopen. Ine luistert naar de problemen en geeft tal van tips. Haar boek Topverkoper in 20 weken is een zeer goed hulpmiddel op zich. Maar voor al degenen die met vragen zitten en er geen antwoorden op vinden, is de training zeker een aanbeveling.”

Gerda Hekker
Zelfstandig ondernemer

gerda hekker

 

 

 

“De training zal startende verkopers en ondernemers zeker helpen omdat ze gegeven wordt vanuit passie.”

Yasmyn Ribak
Zelfstandig Ondernemer

yasmyn rybak

 

 

 

“De cursus is vooral gericht op verkooptechnieken in persoonlijk contact. Ondanks dat ik vooral online verkoop, zitten er zeker dingen in die mij kunnen helpen.”

Robbe Van Jole
Startende verkoper

“De opleiding Sales Secrets geeft een goede basis van wat je als verkoper zeker moeten weten.”

Lieselotte Rommel
Eigenaar van Cordis

lieselotte rommel

 

 

 

“Ik zou de training Sales Secrets zeker aanbevelen voor beginners! Je leert wat de basis is van de attitude van een hedendaagse verkoper. De Do´s en de Dont´s.”

Christophe Van Hoof
Bedrijfsleider Fixzit

 

 

 

 

“Voor mij was het heel leuk om alles uit de opleiding te herkennen in mezelf. Dit geeft voor mij extra energie om mijn bedrijf te starten.”

Tanja den Hertog
Wedding planner

tanja den hertog

 

 

 

 

“Ik vond Sales Secrets een heldere, open en leuke training.”

Raf Schoonbaert
Bedrijfsleider Proxiglass

raf schoonbaert

 

 

 

 

“Ik heb heel duidelijke praktijkvoorbeelden gekregen. De opleiding gaf een verhelderende uitleg over de werking van Sales!”

 

Wil je persoonlijk begeleid worden om jouw Sales Skills te verbeteren? JOUW UNIEKE AANBOD! Klik hier.

 

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes