Over ons

Wanneer je op deze pagina bent beland vraag je je wellicht af waarom je met ons zou samenwerken.

Hier lees je in het kort of we jou kunnen helpen.

Wil jij:

– Weten hoe je een bedrijf opbouwt van 0 met een omzet van 1,5 miljoen euro
– Met passie ondernemen én succesvol zijn
– Betere relaties met klanten opbouwen en meer omzet maken
– Meer vrije tijd om van het leven te genieten
– Dat de klant jou koopt zonder moeilijk te doen over prijs

En misschien is het onderstaande op jou van toepassing:

– Je hebt het druk, maar je verdient niet genoeg en je bent op zoek naar meer klanten en meer omzet.
– Je blijft soms hangen in het nadenken en plannen maken en stelt het DOEN uit.
– Je hebt een idee, maar niet de kennis en de tools om het te realiseren.
– Je bent overwerkt en onderbetaald en weet niet hoe je dat moet omkeren

Herken jij één of meer van bovenstaande zaken? En zoek je experts die jou kunnen verder helpen? Wij staan voor je klaar!

 ——————-

Sales & Dreams

salesWij helpen startende verkopers en ondernemers succesvol te zijn.

Door middel van trainingen, coaching en producten zoals video- en audio-thuisstudie cursussen zetten we ondernemers en verkopers aan om het maximale uit hun onderneming en hun leven te halen.

Onze visie:
“We believe that the world deserves to know you and your passion. If you follow your passion, you can make a real change in this world. We believe that by empowering and making entrepreneurs aware that everyone can sell, they can really make a difference and live the life they´ve always wanted.”

Sales & Dreams leert alleen wat werkt. Walk your Talk!! De strategieën en tools waarmee wij onze eigen organisatie en levens vormgeven en waarmee wij succes creëren, zijn de strategieën en tools die wij onze studenten aanreiken om zelf te implementeren.

In onze live en online trainingen is er ruimte voor elke individuele deelnemer. Er wordt ingespeeld op behoeften, noden en vragen met als doel de deelnemer echt stappen te laten maken. Onze trainingen zijn ontwikkeld vanuit de intentie om studenten te helpen hun potentieel ten volle te benutten.

——————–

Ine Van Hofstraeten8427ine uitsnede (2)

Ik ben Ine Van Hofstraeten (1982). Van opleiding ben ik Industrieel Ingenieur Chemie, maar ik stapte na mijn studies met nul ervaring in Sales. Ik liep grandioos tegen mezelf en het verkopen aan. Ik leerde met vallen en opstaan. Kreeg veel nee’s en begon me af te vragen… Kan ik het wel? Is het wel iets voor mij? Is verkopen geen mannenwereld en dus niets voor mij?

Ik volgde tal van Sales en Persoonlijke Ontwikkelingscursussen om mezelf te verbeteren.
In acht jaar bouwde ik een bedrijf van nul op tot een business met een omzet van 1,5 miljoen euro.

Met mijn boek Topverkoper in 20 weken en het ebook Topverkoper in no-time met de SELL®- methode wil ik het vak verkopen als dagelijkse vaardigheid toegankelijk maken voor iedereen.

Naast Sales ben ik gepassioneerd door lesgeven. Ik hou ervan mensen iets bij te brengen, op een eenvoudige en verstaanbare manier. Waarom iets moeilijk maken als het ook makkelijk kan?Simpelweg gelukkig zijn!

Mijn missie:
“I want to teach 1000 entrepreneurs to get their passion out.”

Naast Sales ben ik een gepassioneerd Schrijver. Je kan mijn kortverhalen en teksten lezen op www.passievoorschrijven.be. Op basis van drie woorden schrijf ik in vijf minuten een kortverhaal. Mijn boek Simpelweg gelukkig zijn is een feel good boek met als doel de lezer in of net uit de luie zetel te trekken. Met als doel werk te gaan maken van datgene wat hij al altijd heeft willen doen. Meer info vind je op www.passievoorschrijven.be/simpelweg-gelukkig-zijn/

Mijn derde boek Sam is een verhaal over liefde, hoop en loslaten wat niet langer bij je hoort. En dat je soms moet verliezen om te winnen…Sam_V

Naast trainingen om beter te worden in Sales help ik ondernemers om hun expertpositie te vergroten door het schrijven van een boek. Meer informatie vind je op www.salesanddreams.be.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!
Inspirerende groet,
Ine

 

 

 

 

Wil je persoonlijk begeleid worden om jouw Sales Skills te verbeteren? JOUW UNIEKE AANBOD! Klik hier.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes