Eerste gratis sessie


Welkom! Jij hebt ervoor gekozen om een TOPVERKOPER te worden en ik wil je een dikke proficiat wensen!

In dit hoofdstuk kom je te weten wat jou tegenhoudt om een topverkoper te worden.

Er is maar één ding dat jou tegenhoudt en dat ben jijzelf. Het zijn de stemmen in jouw hoofd die maken dat jij niet succesvol bent in wat jij doet. Als jij beseft dat deze programma’s er zijn dan is de eerste stap gezet.

Als je begrijpt dat deze overtuigingen jou tegenhielden om te bereiken wat jij echt wou dan ben je vrij om vanaf nu andere keuzes te maken.

Als jij succesvol wilt zijn als topverkoper moet je gaan kijken wat er in jou leeft. Als je weet hoe jij denkt over jezelf en over jouw klanten kan jij het veranderen. Jouw innerlijke wereld bepaalt jouw resultaten.

Klik hier om het Eerste Hoofdstuk gratis te downloaden

Als je het eerste hoofdstuk gelezen hebt kijk dan welke overtuigingen jij herkent. Laat me weten wat jij ervan vond. Jouw opmerkingen en suggesties zijn welkom. Plaats ze in het reactieveld onderaan.

Morgen krijg jij het tweede hoofdstuk automatisch doorgestuurd!

Heel veel succes!

Ine

 

7 Responses to Eerste gratis sessie

 1. Lidy van Oord april 23, 2013 at 8:35 am #

  Ik herken een aantal zaken, aannames die ook ik doe. Meestal ben ik wel op de goede weg zoals je het beschrijft. Maar ja ook ik krijg nee’s. het vreemde is dat 1 keer nee moeilijker is om mee om te gaan dan de 8 of 9 keer ja.

  • Ine april 25, 2013 at 8:08 am #

   Hoi Lidy,

   Dank je wel voor jouw reactie.

   Wat verkoop jij?
   Ik hoor het graag..

   groetjes,
   Ine

 2. Jacqueline Moleman oktober 26, 2013 at 5:45 pm #

  Heel herkenbaar Ine, zowel voor aankopen als verkopen. Verkopers zijn vaak een kei in het verkopen van ‘me myself and I’, vandaar dat we met z’n allen vergeten zijn waar het echt om gaat: het bieden van waarde aan je klant. Heel wat anders dan het beeld dat tot op heden bestond over verkoop, gelukkig…

  • Ine oktober 26, 2013 at 8:54 pm #

   Klopt, Jacqueline. De verkoper met de voet tussen de deur die zijn ‘waar/product’ kost wat kost wil verkopen… is verleden tijd. Ik merk vaak dat er nog heel veel mensen zijn die dat wel doen. Maar dat werkt dus inderdaad niet meer.

 3. Michel april 8, 2014 at 7:07 pm #

  Ik herken mezelf van een aantal jaar geleden hierin… Ben er overheen gegroeid… Maar ik verkoop graag met een lach.. Ik merk dat mensen met een positief gevoel in de winkel meer geld uitgeven dan mensen die ik niet aan het lachen krijg.. Verder praat ik satirisch over mijn thuissituatie. Zodat mensen mij niet als bedreiging zien maar ook maar als mens. Werkt erg vaak!

  • Ine april 9, 2014 at 1:01 pm #

   Hoi Michel, dank je wel voor jouw reactie. Klopt helemaal wat je zegt. Als je mensen een goed gevoel kan geven, zijn ze zoveel liever bij jou. En dan is de stap naar iets kopen gewoon veel kleiner. Succes!

 4. Marie-Claire van Poelje mei 29, 2014 at 10:30 am #

  Er zitten veel waarheden in het eerste hoofdstuk van je boek, Ine. Leuk om dit weer te lezen. Ik zelf verkoop eigenlijk al sinds mijn geboorte en doe het beroepsmatig na mijn studie. Kortom; ons vak is doorzetten en plezier hebben in wat je doet en heel goed naar je (potentiële) klanten luisteren. Zij bepalen of zij wel of niet je product/dienst kopen.
  Als top verkoper ga ik je boek ook bestellen.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes