Vierde gratis sessie


Welkom terug! Ik hoop dat je genoten hebt van de vorige hoofdstukken en dat ze jou  een stap dichter hebben gebracht bij jouw doel: TOPVERKOPER worden. Blijf focussen en werken aan de 3 kwaliteiten en jouw communicatieve vaardigheden.

In het vierde hoofdstuk leer je hoe belangrijk jouw doelgroep is. De meeste verkopers beginnen in het wilde weg te schieten. Ze hopen dat ze hier en daar een ‘slachtoffer’ maken. Op deze manier verspeel je 80% van jouw energie. Als jij eerst jouw doelgroep bepaalt en pas dan aan de slag gaat, focus jij jouw energie op wie echt belangrijk is.

Klik hier om het vierde hoofstuk van “Topverkoper in 20 weken” te downloaden.

Als je het vierde hoofdstuk gelezen hebt zoek dan wie jouw doelgroep is. Wie heeft er baat bij wat jij te bieden hebt? Laat me weten wat jij ervan vond. Jouw opmerkingen en suggesties zijn welkom. Plaats jouw reactie in het reactieveld onderaan.

 

Je hebt de eerste vier hoofdstukken gelezen. Maar hier stopt het niet. Je hebt de voorbereiding net achter de rug. Het grote, echte werk begint nu. Als je de eerste vier sessies al geweldig vond, dan is het boek zeker iets voor jou..

Je kan het boek bestellen via:

3D-Cover

 

En kom zeker naar de Live Training Sales Secrets!

(in België & Nederland)

Voor 25€ kan jij jouw Ticket reserveren!

Inschrijven via www.topverkopertips.be

3 Responses to Vierde gratis sessie

 1. Marie-Claire van Poelje mei 31, 2014 at 6:08 pm #

  Spiegelen en luisteren blijft een uitdaging in het sales vak!

  • Ine juni 1, 2014 at 9:10 am #

   Klopt helemaal. En als je spiegelt moet je ook opletten dat het er niet te dik op ligt.

 2. Arnout van Schelven juli 2, 2014 at 7:42 pm #

  Een feest van herkenning deze vier hoofdstukken. Veel zaken zijn een onderdeel van mijn “life style” als verkoper en toch weer goed om een en ander op een rijtje te hebben. Het houdt mij prima scherp. En het toepassen bij de klant helpt mij weer. By the way, het leest makkelijk en snel. Als het ware zuig ik de informatie op. Tot zover hartelijk dank.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes