Hoe moet je jezelf verkopen?

Wat als je geen product of dienst moet verkopen maar…

JEZELF!for_sale_me

Als je een product of dienst verkoopt verkoop je ook jezelf. Alleen zie je dat vaak niet zo. Je denkt dat het om iets gaat dat buiten jou staat. Maar vergeet het maar. Een klant koopt altijd eerst jou. Dan pas de rest.

Als je dus jezelf verkoopt verschilt dat niet zoveel van een product of dienst verkopen.

Maar het probleem blijft…

Hoe verkoop ik mezelf?

Ben jij een danser, zanger of zangeres, radiopresentator, sportman of sportvrouw en moet jij jezelf aan de man of vrouw brengen? Geef dan antwoord op volgende vragen en gebruik de SELL ® – methode.

 

Search for your client needs -> Waar is jouw publiek naar op zoek?

Wat willen ze van jou? Hoe kan je hen raken? Hoe kan je hen inspireren? Wat drijft hen? Wat hebben ze nodig?

 

Earn credility -> Als ik je niet geloof, koop ik je niet. En zo simpel is het!

Niets zo moeilijk dan jezelf aanprijzen. Niet iedereen vind het makkelijk om van zichzelf te zeggen fandat hij de mooiste stem heeft, de beste danser is of het beste kan tennissen. Dus moet jij een andere manier zien te vinden!  Vind ambassadeurs die het werk voor jou doen. Laat hen vertellen hoe geweldig jij bent.

Als ik weg ben van jouw stem, schreeuw ik het maar al te graag van de daken. Ik plaats een audio- of video fragment op facebook, linkedin of twitter omdat jij me raakt. Omdat ik het wil delen. Je hoeft me niet te verplichten. Ik wil maar al te graag optreden als jouw ambassadeur. Maar vergeet het me niet te vragen als ik het vergeet.

 

Like your client -> Wie is jouw publiek?

De kijker, de luisteraar, de girl of boy next door… Pas dus op wat je doet. Als je vandaag een slechte dag hebt en het uitwerkt op iedereen die je tegenkomt heeft dat morgen een effect op jouw carriere. Hou daar dus rekening mee. Like your client!sell yourself

 

Like your product -> En dat ben jij dus zelf…

Geloof het maar. Jij bent geweldig. Jij kan het. Jij mag gezien en gehoord worden. Ik geloof het al. Nu jij nog…

 

———————-

Wil je weten hoe je jouw relaties kunt verbeteren? Download dan hier het volledige E-boek: “Toprelaties in no-time met de SELL®-methode!”

En voordat je gaat…niet vergeten: Schrijf je comment in het commentaarveld hieronder. Ik ben benieuwd naar je antwoord op de vraag: Waar loop jij tegen aan als je jezelf moet verkopen?

Maak met jouw comment kans op een GRATIS exemplaar van “Topverkoper in 20 weken!”

PS. DEEL dit artikel aub met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen onderaan het artikel te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

———————————

Mijn boek “Topverkoper in 20 weken!” ligt vanaf 15 november 2013 in de boekhandel…

Je kan de eerste vier hoofdstukken vandaag GRATIS lezen…

Schrijf je in via:
https://topverkopertips.be/boek-topverkoper-in-20-weken/

———————————

 

Volg mij op Twitter :

Vind ons leuk op Facebook door op deze link te klikken.

View Ine Van Hofstraeten's profile on LinkedIn


 

Jij bent het waard!

Ine

,

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes