3 redenen waarom jij een team moet hebben!


 

De dag van vandaag willen we alles veel liever alleen doen. Dan zijn we zeker dat het goed gedaan is. Maar wat als je morgen plots ziek valt of op vakantie wilt gaan? Best wel lastig als je niemand hebt om op terug te vallen. Of wat als een klant niet tevreden is en je er zelf niet uitraakt of geen oplossing hebt voor zijn probleem?

Hier zijn dé 3 belangrijkste redenen waarom jij ABSOLUUT een team moet hebben:

  • Meer impact
  • Meer continuïteit
  • Meer kennis

 

1) Meer impact

Als je helemaal alleen bent mag er niets mislopen. Als jouw klanten maar één gezicht team2kennen wekt dat niet direct vertrouwen op. Hoe meer mensen in jouw team, hoe meer mensen back-up kunnen zijn als er iets misloopt. Als team krijg je veel meer gedaan. Jij hebt maar twee handen en kan niet alles alleen doen. Meer mensen is meer manieren om iets te bereiken. Als je krachten bundelt heb je veel meer controle. Je kan jouw klanten van een efficiënte service voorzien. Als je met een team bent is het makkelijker om de controle te houden. Je kan het geheel overzien en hoeft niet alles alleen te doen.

 

2) Meer continuïteit

Het zal je maar gebeuren. Je valt ziek of je gaat op vakantie en je hebt niemand om je teamworkheen die je kan helpen. Daar sta je dan. De mails, telefoons en bestellingen stoppen niet omdat jij er plots even tussenuit bent. Klanten blijven jou nodig hebben. De vraag is hoe je dat gaat doen als jouw bedrijf gebouwd is op één persoon, JIJ!?

Het borgen van de continuïteit is belangrijk om het vertrouwen in je organisatie te versterken. Niemand kan onbeperkt doorgaan zonder eens op vakantie te aan. Iedereen moet van tijd tot tijd de batterijen opladen. Het geeft een geruststellend gevoel als je weet dat er een team is waar je op kan bouwen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je klanten. Klanten willen in zee gaan met een bedrijf dat hen ten allen tijde van een antwoord kan voorzien. Als ze drie weken moeten wachten omdat jij op vakantie bent of plots ziek uitvalt, geeft dat niet echt een goed gevoel.

 

3) Meer kennis

Samen sta je sterker. Hoe meer mensen, hoe meer ideeën. Als je met een probleem zit, knowledge-is-powerkan je terugvallen op de groep. Een ideale manier om een probleem op te lossen is een brainstormsessie houden. Dat kan je bovendien voor elke belangrijke aanpassing of verandering binnen het bedrijf doen. Als je een team van competente mensen rond je hebt, sta je sterker in je schoenen. Samen weet je gewoon meer. Je bereikt meer als je krachten bundelt.

Als je nog geen team hebt, is het tijd om er één te zoeken. Zoek mensen die je kunt vertrouwen en waarop jij kan steunen. Niets zo erg dan starten met een team dat meer zorgen brengt dan dat ze oplost.

—————————————

Wil je weten hoe je jouw relaties kunt verbeteren? Download dan hier het volledige E-boek: “Toprelaties in no-time met de SELL®-methode!”

En voordat je gaat…niet vergeten: Schrijf je comment in het commentaarveld hieronder. Ik ben benieuwd naar je antwoord op de vraag: Wat geeft het jou als voordeel, een team rond je heen te hebben? En als je geen team hebt, wat houdt jou tegen om er één te vormen?

Maak met jouw comment kans op een GRATIS exemplaar van “Topverkoper in 20 weken!”

PS. DEEL dit artikel aub met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen onderaan het artikel te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

———————————

Mijn boek “Topverkoper in 20 weken!” ligt vanaf 15 november in de boekhandel…

& Ik zoek ambassadeurs!

De eerste 10 lezers die een review plaatsen op bol.com krijgen een gratis boek toegestuurd!

Je hoeft het boek zelf niet te kopen want ik stuur de eerste vier hoofdstukken vandaag nog GRATIS naar je toe…

Inschrijven en jouw emailadres achterlaten kan via:
https://topverkopertips.be/boek-topverkoper-in-20-weken/

Plaatsen review via:
http://www.bol.com/nl/p/topverkoper-in-20-weken/9200000018268025/

Van zodra jouw review geplaatst wordt krijg jij een gratis boek opgestuurd. Wel even jouw adres en naam mailen naar: info@topverkopertips.be.

———————————

Volg mij op Twitter :

Vind ons leuk op Facebook door op deze link te klikken.

View Ine Van Hofstraeten's profile on LinkedIn


 

Samen sta je sterker!

Ine

,

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes